Deelnemer ECO Award

In alle sectoren van de economie is milieu en duurzaamheid een centraal gegeven geworden. Ook in de bouw is het ecologisch gedachtegoed niet meer weg te denken. Om particulieren en bedrijven verder aan te moedigen tot milieuvriendelijk en duurzaam bouwen, organiseert BATIBOUW jaarlijks het ECO Parcours en de uitreiking van de ECO Award.

De deelnemende exposanten hebben allen gemeen dat ze door hun filosofie, productiemethodes of aanbod bijdragen aan milieuvriendelijke en/of energiebesparende producten.

Hoe werkt het?

Bezoekers aan BATIBOUW kunnen aan alle ingangen van de beurs een folder vinden waarin deze ondernemingen die zich door hun milieuvriendelijkheid onderscheiden, zijn aangeduid. Het ECO Parcours leidt hen naar de stands van genomineerde bedrijven die bijzondere aandacht schenken aan een milieu- en mensvriendelijke omgeving. De deelnemende standen worden op de beurs duidelijk aangeduid, zodat ook wie het ECO-parcours niet volgt, de exposanten onmiddellijk kan herkennen. Deelnemers maken allen kans op de felbegeerde ECO Award: de “Prijs voor meest milieuvriendelijk product of dienst”.

De jury – onder toezicht van Minister van Klimaat en Energie – oordeelt soeverein op basis van de ingediende dossiers.

Bel nu (24/7) het gratis nummer 0800/11 550.